FESTIVAL

Open House Praha 2024

po 13. 5. – ne 19. 5. 2024

Jubilejní 10. ročník svátku městské architektury proběhne v termínu od 13. do 19. května 2024.


O víkendu 18. a 19. května se pro vás otevře 115 budov a prostorů a v týdnu od 13. května bude připraven bohatý doprovodný program. Seznam otevřených budov je již zveřejněn na našich stránkách, doprovodné akce budeme postupně zveřejňovat v Kalendáři akcí.



Sledujte naši facebookovou událost, kde budeme postupně odhalovat novinky a pohledy do zákulisí příprav festivalu. 👇



Festival Open House Praha je komunitní projekt, jehož nedílnou součástí jsou dobrovolníci, bez kterých by se festival nikdy nemohl uskutečnit. Dobrovolníci nám pomáhají koordinovat provoz v budovách, provázet zvídavé návštěvníky, fotografovat či podávat lidem informace. Přidejte se mezi naše dobrovolníky a otevírejte město s námi!



Přípravám festivalu věnuje svůj volný čas malý tým nadšenců, který zastřešuje nezisková organizace Open House Praha, z. ú. Vstup do budov není v rámci festivalu zpoplatněn, chceme, aby město bylo otevřeno všem lidem. Organizujeme proto i prohlídky pro lidi s hendikepem. Bez dárcovské podpory, pomoci dobrovolníků a partnerů by festival nemohl nikdy vzniknout a rozvíjet se. Přidejte se k nám a podpořte festival i celoroční činnost organizace! ♥



Jaký byl uplynulý 9. ročník festivalu? Prohlédněte si fotogalerii!



foto: Dušan Vondra
foto: Radoslav Vnenčák
foto: Vendula Tichá

Comments are closed here.